Lijst van producten van het merk Canex Hobbyfirst

HobbyFirst Canex is ontwikkeld door mensen met een oprechte passie voor honden. Het welzijn van jóuw hond staat bij ons op de allereerste plaats. Met onze jarenlange ervaring en wetenschappelijke kennis hebben wij een hondenvoeding ontwikkeld, die jouw (en onze) honden fit en gezond houdt. Bij het samenstellen van de receptuur is vooral geluisterd naar de wensen van onze gebruikers, o.a. gerenommeerde fokkers.

De smaak is nog beter geworden. Het is gewoon lekker en wordt zonder problemen geaccepteerd. Met HobbyFirst Canex ben je verzekerd van een hoge en constante kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. Onze passie voor honden is je garantie voor het beste voer! Voer dat is gemaakt om jouw hond fit en gezond te houden.

Productplussen

Naturally Complete

Een complete voeding, boordevol hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging van kunstmatige kleur, geur, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Om de houdbaarheid van HobbyFirst Canex te verbeteren is de voeding gestabiliseerd met natuurlijke antioxidanten, namelijk vitamine E (Tocopherol-extracten van plantaardige oliën). HobbyFirst Canex bevat geen GMO-ingrediënten. GMO staat voor Genetically Modified Organism, in het Nederlands ook wel GGO Genetisch gemodificeerde organisme genoemd. Puur natuur!

Well Balanced

HobbyFirst Canex is well balanced, dit betekent voeding met een evenwichtige samenstelling van goed verteerbare eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen, passend bij de behoefte van de hond. Op basis van jarenlange kennis en wetenschappelijke expertise zijn HobbyFirst Canex recepten ontwikkeld die het beste bieden voor jouw hond.

High Acceptance

HobbyFirst Canex is erg smakelijk en wordt enthousiast gegeten. Het assortiment heeft een smakelijke variant voor iedere hond, zelfs de meest kieskeurige eter zal smullen van HobbyFirst Canex Grainfree met verse eend. Er is een passende voeding voor iedere hond. Zo is er voor honden met spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht een hypoallergene of een grainfree voeding.

OMEGA 3/6

HobbyFirst Canex bevat een optimale verhouding omega-3/-6 vetzuren en is rijk aan omega-3 vetzuren EPA en DHA, ter versterking van de natuurlijke weerstand en verzorging van de huid. De bron van omega-3 in HobbyFirst Canex is Antarctische krill of oceaanvis. Gedroogde Antarctische krill is zeer zuiver. Krill bevat goede werkzame stoffen zoals EPA en DHA. Een omega-3 tekort komt vaak voor bij honden en zorgt voor een slechte vacht, huidproblemen en een verminderde weerstand.

Minder
Beschikbaar
Dierbenodigdheden

Hobby First canex Puppypap 3kg

Canex Hobbyfirst
920050
€ 30,95
Voor pups vanaf 3 weken tot 10-12 weken. begin met +/- 50 gram per dag en voer dit langzaam op tot 150 - 200 gram per dag.
Item 1-24 van 28 in totaal item(s)
Product added to wishlist