 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

Bioflor Universele meststof 20kg
Omschrijving

Organische-minerale meststof met een uitgebalanceerde samenstelling voor een gezonde groei en bloei in moestuin, border en gazon. Met extra magnesium voor een diepgroene kleur van planten en gazon. Werking van ca. 100 dagen

Bioflor, Universele meststof heeft een uitgebalanceerde samenstelling die een evenwichtige groei in de moestuin, uw border of het gazon geeft. Door de toevoeging van Magnesium krijgt uw beplanting en gazon een mooie, gezonde groene kleur. Bioflor Universele meststof draagt bij aan een betere structuur en vruchtbaarheid van de bodem. De meststof bindt zich met de grond waardoor uitspoeling minimaal is. De minerale bestanddelen zorgen voor een snelle werking. De organische bestanddelen komen gelijkmatig vrij, waardoor planten en het gazon niet alle voedingsstoffen in een keer opnemen en de meststof een nawerking heeft van ca. 100 dagen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de meststof wanneer er regen verwacht wordt. Strooi het gelijkmatig over uw gazon, border of (moes)tuin. Doe dit 2 x per jaar. Niet toepassen bij felle zon.

Dosering

Gazon, 1 kg. per 10 m2
Border, 1 kg. per 5 m2
Bloembakken, 10-15 gram per 1 liter potgrond
Moestuin, 1 kg. per 7 m2
Bomen, 1 kg. per 5 m2

Bioflor Universele meststof 20kg

Mestkorrels

€ 28,99
Kenmerken
Dit artikel is alleen beschikbaar voor lokale levering