 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

Cultvita potgrond universeel 10liter
Omschrijving

Culvita Potgrond Universeel wordt samengesteld uit de beste veensoorten, gemengd tot een optimaal groeimedium. Voedingsstoffen komen van een speciale NPK meststof met sporenelementen, uitgebalanceerde voeding voor 6 weken. Om de juiste pH-waarde te bereiken wordt kalk toegevoegd.

Deze potgrond kan het hele jaar gebruikt worden rekening houdend met de specifieke eigenschappen van de plant. De potgrond bevat voor de eerste 6 weken voeding, hierna bij bemesten is aan te raden. Zorg er voor dat kluit en de grond in de pot nooit helemaal uitdrogen. Uitgedroogde Potgrond neemt moeilijk water op. Culvita garandeert de kwaliteit van dit product. Deze is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen. Kwaliteit die regelmatig gecontroleerd wordt door externe laboratoria. Niet voor niets wordt Culvita Potgrond al decennia lang door professionele kwekers en vele andere plantenliefhebbers tot volle tevredenheid toegepast.In potgrond zit voeding voor een paar maanden. Planten in potten hebben extra voeding nodig, dus je moet ze na de eerste maanden regelmatig gaan bijmesten. Dit kun je doen met florentus kunstmest of koemestkorrels. Ook zijn er allerlei speciale meststoffen op de markt voor specifieke soorten planten.

Tip: doe onderin de pot hydrokorrels of wat potscherven zodat de potgrond de gaten niet afsluit.Cultvita potgrond universeel 10liter

Potgrond

€ 2,50
Kenmerken
Gemeente Nieuwkoop