 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

Culvita Bio-Moestuingrond 40 liter
Omschrijving

Culvita Bio-Moestuingrond biedt een gezonde en veilige basis voor uw groente- en fruitgewassen.

ToepassingCulvita Bio-Moestuingrond is ontwikkeld als groeimedium in de groente- of moestuin en voor het vullen van potten en bakken. Het kan ook worden gebruikt als bodemverbeteraar in bestaande of nieuw aan te leggen tuinen . Het is zeer geschikt om veilig te worden toegepast bij het kweken van groenten, kruiden en klein-fruitsoorten in de kas, tuin, op het balkon of terras. Voor gebruik de inhoud van de zak goed los maken. Culvita Bio-Moestuingrond bevat een biologische organische meststof voor ca. 3 maanden. Daarna kan naar behoefte worden bij gemest met Culvita Organische mestkorrels.

EigenschappenCulvita Bio-Moestuingrond is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen zoals tuinturf, turfstrooisel, kokos en compost. Als voeding is een biologische organische meststof toegevoegd. De gekozen grondstoffen voldoen aan de criteria gesteld aan duurzaamheid en kwaliteit.


Culvita Bio-Moestuingrond 40 liter

Culvita Bio-Moestuingrond 40 liter

€ 7,50
Culvita Bio-Moestuingrond 40 liter is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.
Kenmerken
Alleen in de Gemeente Nieuwkoop