 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

Kasper hertenkorrel
Omschrijving

Kasper Faunafood Hertenkorrel is rijk aan eiwit en uit luzerne afkomstige vezels. Het bevat alle benodigde mineralen en vitaminen voor een goede conditie en het onderhouden van spiermassa. De toegevoegde biotine draagt bij aan een gezond en dicht haarkleed.
Herten eten in de natuur voornamelijk bladeren en knoppen van bomen, struiken, grassen en kruiden. In een gehouden situatie eten herten gras of hooi aangevuld met stro voor de nodige vezels. Om meer tegemoet te komen aan de natuurlijke voedingsbehoeften van herten heeft Kasper Faunafood een speciale hertenkorrel ontwikkeld. Herten hebben een kleine pens waardoor ze de gehele dag kleine hoeveelheden voer moeten eten. Hun stofwisseling is snel en uit ruwvoer (gras, hooi en stro) kunnen ze veel voedingsstoffen halen maar ze hebben ook veel nodig voor onderhoud. Zeker in de winterperiode en tijdens dracht en lactatie is het belangrijk om naast goed ruwvoer een hertenkorrel aan te bieden. Kasper Faunafood Hertenkorrel is rijk aan eiwit en uit luzerne afkomstige vezels. Het bevat alle benodigde mineralen en vitaminen voor een goede conditie en het onderhouden van spiermassa. De toegevoegde biotine draagt bij aan een gezond en dicht haarkleed.

RUW EIWIT / Rohprotein / Crude Protein / Protéine brute / Proteina bruta 17,0 %
RUW VET / Rohfett / Crude Fat / Matières grasses brutes / Grasa bruta 2,5 %
RUWE CELSTOF / Rohfaser / Crude Fibre / Cellulose brute / Fibra bruta 11,5 %
RUWE AS / Rohasche / Crude Ash / Cendres brutes / Cenizas brutas 7,2 %
CALCIUM / Kalzium / Calcium / Calcio 0,68 %
FOSFOR / Phosphor / Phosphorus / Phosphore / Fósforo 0,48 %
MAGNESIUM / Magnesium / Magnesio 0,56 %
NATRIUM / Natrium / Sodium / Sodio 0,32 %

Kasper hertenkorrel

Kasper hertenkorrel 20kg

Inhoud
€ 19,25
Kenmerken
Dit artikel is alleen beschikbaar voor lokale levering