 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

Hobbyfirst Canex Adult with Fish and Rice maxi
Omschrijving

Hobby First Canex Adult Vis & Rijst Maxi hondenvoer is volledig en licht verteerbare hondenvoeding voor volwassen honden van grote rassen die last hebben van spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht.

Geschikt voor grote hondenrassen
Hypo-allergeen
Helpt voor een gezonde huid en glanzende vacht

HobbyFirst Canex Adult Vis & Rijst Maxi hondenvoer is volledig hondenvoeding met een groot brokformaat voor volwassen honden van grote rassen. Heeft uw hond aanleg voor spijsverteringsproblemen? Of heeft hij een gevoelige huid en vacht? Overweeg dan eens uw lieve viervoeter HobbyFirst Canex Adult Vis & Rijst Maxi hondenvoer te geven. Dit hondenvoer is volledig hypoallergeen en tarweglutenvrij.

Deze mix van vis en rijst is zeer licht verteerbaar. Ideaal voor honden die aanleg hebben voor spijsverteringsproblemen. Doordat het voer tarweglutenvrij is, kan het uw hond met een gevoelige huid en vacht goed ondersteunen. Dit voer bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan een optimale stofwisseling en een gezonde en glanzende vacht. De hoogwaardige grondstoffen zijn alleen van plantaardige en dierlijke oorsprong. Deze volledig uitgebalanceerd voeding helpt uw hond actief en in topconditie te blijven.

Hobbyfirst Canex Adult with Fish and Rice maxi

Vanaf €54,99

Inhoud
Extra lekkers!Optioneel
voeg uw extra artikelen toe
€ 54,99