 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

Hobbyfirst Canex Senior Brocks
Omschrijving

HobbyFirst Canex Senior Brocks hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding voor oudere honden van alle rassen.

Beperkt tandplak en ondersteunt een gezond gebit
Draagt bij aan een goede darmwerking
Smakelijke voeding met een hoge acceptatie

HobbyFirst Canex Senior Brocks hondenvoer is een complete voeding voor de oudere hond. Dit voer is geschikt voor alle rassen. Vanaf de leeftijd van ± 8 jaar vertraagt de stofwisseling van uw hond en is hij een senior te noemen. Om uw hond gezond te houden geeft u hem bij voorkeur voeding die afgestemd is op de behoeften van de ouder wordende hond. HobbyFirst Canex Senior Brocks voor de hond helpt oudere honden in topconditie te blijven. Senior Brocks bevatten de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid. De hoogwaardige grondstoffen zijn van plantaardige en dierlijke oorsprong.

Senior Brocks bevordert de conditie en draagt bij aan een glanzende en gezonde vacht en een optimale spijsvertering van uw oudere hond. Ter ondersteuning van gezonde darmflora bevat dit voer de prebiotica FOS en MOS. Natuurlijke polyfenolen helpen de mate van celveroudering en weefselbeschadiging zoveel mogelijk te beperken. Dit voer bevat tevens natrium-tripolyfosfaat, een stof die de vormingvan tandplak helpt te verminderen en een gezond gebit kan ondersteunen. HobbyFirst Canex Senior voer is voorzien van een goede verhouding omega-3/-6 vetzuren en EPA en DHA, ter versterking van de natuurlijke weerstand en een gezonde huid.

Hobbyfirst Canex Senior Brocks

Vanaf €16,99

Inhoud
Extra lekkers!Optioneel
voeg uw extra artikelen toe
€ 16,99