 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

Hobbyfirst Canex Adult Brocks maxi
Omschrijving

HobbyFirst Canex Adult Brocks Maxi hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding voor de volwassen hond van een groot ras, die een gemiddelde energiebehoefte en een normaal gewicht heeft.

Ondersteunt de conditie
Bevordert een optimale stofwisseling
Draagt bij aan een gezonde huid en vacht

HobbyFirst Canex Adult Brocks Maxi hondenvoer bevat kwalitatief hoogwaardige ingrediënten van dierlijke en plantaardige oorsprong. De Adult Brocks helpen uw volwassen hond actief en in topconditie te blijven. Dit hondenvoer draagt bij aan een optimale stofwisseling en bevordert een gezonde en glanzende vacht. HobbyFirst Canex Adult Maxi hondenvoer bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond.

Ter bevordering van gezonde darmflora bevat dit voer het prebioticum FOS. De toegevoegde combinatie van astaxanthine, omega 3 en FOS ondersteunt het afweersysteem van uw hond. Ook stimuleert de optimale verhouding aan omega-3/-6 vetzuren EPA en DHA de versterking van de natuurlijke weerstand en verzorging van de huid. Dit voer bevat geen kunstmatige smaak-, kleur- en conserveringsstoffen.

Hobbyfirst Canex Adult Brocks maxi

Vanaf €39,99

Inhoud
Extra lekkers!Optioneel
voeg uw extra artikelen toe
€ 39,99