 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

Hobbyfirst Canex Adult with Lamb
Omschrijving

HobbyFirst Canex Adult met Lam hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding met lam voor volwassen honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht.

Draagt bij aan gezonde darmflora
Smakelijke voeding met hoge acceptatie
Ondersteunt het afweersysteem

HobbyFirst Canex Adult met Lam hondenvoer helpt uw volwassen hond actief en in topconditie te blijven. Dit hondenvoer draagt bij aan een optimale stofwisseling en bevordert een gezonde en glanzende vacht. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong. De toegevoegde combinatie van astaxanthine, omega 3 en FOS voor Immuniteit ondersteunt het afweersysteem van uw hond. De aanwezige optimale verhouding omega-3/-6 vetzuren en EPA en DHA dragen bovendien bij aan het versterken van de natuurlijke weerstand en verzorging van de huid.

Hobbyfirst Canex Adult with Lamb

Vanaf €15,99

Inhoud
Extra lekkers!Optioneel
voeg uw extra artikelen toe
€ 15,99