 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

Kasper gallus 1 opfokmeel (0-10 wkn)
Omschrijving

Dit speciale voer is ontwikkeld om te voldoen aan de bijzondere eisen, die aan sierhoenders worden gesteld met betrekking tot een glanzend verenpak en de kleur van snavel en poten. Onder sierhoenders worden gerekend alle fazantensoorten, pauwen, kalkoenen, patrijzen, parelhoenders, kwartels, krielkippen en oude landhoenderrassen. Rekening houdend met de behoefte van de dieren in elk stadium van hun ontwikkeling is er een voedersysteem dat, mits juist gebruikt, een goede opfok, bevedering en productie bevordert.


Voor soorten, die voor de opfok een hoog eiwitdieet nodig hebben, zoals pauwen, glans-fazanten en kwartels, is Gallus Superstart kruimel het aangewezen voeder.n Gallus II.Kalkoenenvoeder Kalkoenen hebben in de eerste levensmaanden veel eiwit nodig voor de groei. Kasper Faunafood kalkoenenvoeder bevat daarom hoogwaardig en goed opneembaar eiwit. Door eerst Kalkoenen opfokkruimel I te gebruiken tot een leeftijd van ca. twee maanden en daarna over te gaan op Kalkoenen opfokkorrel II, zullen de dieren een gelijkmatige en probleemloze groei vertonen. Na ca. vier maanden kunnen fokdieren worden gevoerd met Kalkoen foktoomkorrel. Kuikens bouwen net als andere jonge dieren, weerstand op tegen allerlei ziektenkiemen. Bijvoorbeeld ook tegen coccidiën die in de mest kunnen voorkomen en de darmen kunnen aantasten. Aan beide opfokvoeders worden Faunabiobalance® (o.a. middellange keten vetzuren) en kruidenextracten toegevoegd om de gezondheid van het darmstelsel op een natuurlijke wijze te ondersteunen. In dit verband wordt speciaal in de opfokvoeders voor kalkoenen ook etherische oliën van de oreganoplant toegevoegd.

Voederadvies

Geef de dieren het voeder vrij ter beschikking.
Laat de voerbakken regelmatig leegeten en maak deze dan schoon.
Het zijn volledige voeders, er hoeft dus geen ander voedermiddel naast gegeven te worden.
Zorg altijd voor voldoende vers en schoon drinkwater.
Plaats aparte bakjes met wat maagkiezel en grit

Kasper gallus 1 opfokmeel (0-10 wkn)

vanaf €26,65

Inhoud
€ 26,65