 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

HobbyFirst Feline Mature 7+ kattenvoer
Omschrijving

HobbyFirst Feline Mature 7+ kattenvoer is geschikt voor de oudere kat die niet meer zo actief is. De voeding is rijk aan kip en licht verteerbaar.

Voor senior katten van 7 jaar en ouder
Helpt tandplak voorkomen
Bevat geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen

HobbyFirst Feline Mature 7+ kattenvoer is afgestemd op de senior en minder actieve kat. Katten ouder dan zeven jaar hebben minder behoefte aan energie uit voeding. Als de inname hoger is dan het verbruik, ontwikkelt uw kat overgewicht. Dit kan de kans op diverse gezondheidsproblemen vergroten. Deze voeding bevat de juiste hoeveelheden eiwitten (35,5%), vetten (13,5%), koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan de gezondheid van uw kat. Bovendien helpt het de vorming van tandplak te verminderen.
In HobbyFirst Feline Mature 7+ kattenvoer zit maar liefst 36% kip, waarvan 10% verse kip. Het voer bevat zalmolie en Antarctische krill. Deze natuurlijke ingrediënten zijn een natuurlijke bron van gezonde omega 3 & 6-vetzuren, zoals EPA en DHA en dragen bij aan een gezonde huid en mooie vacht. De aanwezige kleimineralen beschermen het darmslijmvlies, helpen spijsverteringsproblemen te voorkomen en ondersteunen een goede stoelgang. Tevens bevat de voeding probiotica en prebiotica die een gezonde darmflora ondersteunen

HobbyFirst Feline Mature 7+ kattenvoer

HobbyFirst Feline Mature 7+ kattenvoer

Extra!Optioneel
Vergeet je kattenbakvulling
€ 5,95
Kenmerken
Dit artikel is alleen beschikbaar voor afhalen in onze winkels