 Gratis bezorgen vanaf € 25 in de Gemeente Nieuwkoop.  40 jaar dé bloemenspecialist.  Altijd verse bloemen, direct van de veiling!

Culvita Kokospotgrond 40  liter
Omschrijving

Culvita Kokospotgrond is een substraat waar kokosgruis aan toegevoegd is. Door deze toevoeging garandeert dit product een uitstekende vochtopname. Het heeft ook een gunstig effect op de luchtigheid. Het gevolg is een perfecte beworteling, goede groei en betere bloei van uw planten. Zelfs na uitdroging is de kokospotgrond nog in staat water op te nemen. Culvita Kokospotgrond kan worden gebruikt voor alle kamer-, balkon-, terras-, perk- en vaste planten.

Waarvoor is deze geschikt: Culvita Kokospotgrond is ideaal voor kamer- en kuipplanten. Bovendien kan het ook worden gebruikt in hanging baskets.

Waarvoor niet geschikt: Gebruik Culvita Kokospotgrond niet voor zuurminnende planten, zoals de azalea, varen en erica (heide). Voor deze planten adviseren wij Culvita Aanplantgrond Zuurminnend te gebruiken.

Eigenschappen: In Culvita Kokospotgrond worden de beste veensoorten gemengd met kokosgruis tot een optimaal groeimedium. Voedingsstoffen komen van een speciale NPK meststof met sporenelementen, voldoende voeding voor 6 weken. Om de juiste pH-waarde te bereiken wordt kalk toegevoegd.

Culvita Kokospotgrond 40 liter

Culvita Kokospotgrond 40 liter

€ 9,50
Culvita Kokospotgrond 40 liter is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.
Kenmerken
Alleen in de Gemeente Nieuwkoop