Bruidsboeket

Een bruid die bloemen bij zich draagt is sinds de Romeinse tijd altijd al een geliefde traditie geweest. Vroeger stond dit voor een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in het leven van de bruid en bruidegom. Eeuwen later namen bruiden de traditie met zich mee maar nu in de vorm van specerijen. Veel boeketten bestonden uit specerijen inplaats van bloemen. Bruiden zouden in deze tijd sterke specerijen zoals Dille bij zich dragen om hier boze geesten, ongeluk en ziektes mee te verdrijven.

Het was tijdens de Victoriaanse tijd dat bloemen permanent bij het perfecte bruidsboeket horen. De bruiden zochten vroeger dan ook voorzichtig hun bloemen uit met dat elke bloem een eigen betekenis had en het boeket zo een verhaal zou vertellen. Deze bloemen zouden dan ook haar hele leven bekend staan als haar bloemen. Nu wordt er toch veel meer gekeken naar het hele plaatje, past het boeket bij het thema en hoe ruiken de bloemen.

Een mooi bruidsboeket wordt daarom ook niet zomaar uitgezocht. Net als bij de hele bruiloft wordt er hier van te voren lang over nagedacht om zo uiteindelijk de perfecte dag te krijgen. Bloemenhuis Pietersen beschikt over een groot assortiment aan bruidsboeketten en helpt u daarom ook graag verder om uw speciale dag nog iets specialer te maken. Verder bezit Bloemenhuis Pietersen ook nog over tafelstukken, autostukken en corsages die zo kunnen matchen met uw bruidsboeket om de dag zo nog meer op te fleuren met prachtige en kleurrijke bloemen. Van elegant wit of een fleurige mix van kleuren en bloemen. U kiest het. Bestellingen vanuit de gemeente Nieuwkoop worden ook nog eens gratis voor u geleverd! Hierbij wordt het boeket binnen 2 dagen na de betaling opgestuurd en kunt u zo genieten van uw boeket en zo ook van uw perfecte dag.

Bekijk hier ons aanbod > Trouwboeketten

Bruidsboeket in gemeente Nieuwkoop
Product added to wishlist
Product added to compare.